Eduuni-yhteistyöpalvelut

Eduuni on CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy:n tarjoama sähköisen työskentelyn ja verkostoitumisen palveluympäristö. Eduuni mahdollistaa joustavan ja turvallisen yhteistyön yli organisaatiorajojen.

Eduunin tavoitteena on tuotteistaa markkinoiden parhaat yhteistyövälineet yhdeksi helppokäyttöiseksi jatkuvasti kehittyväksi palvelukokonaisuudeksi.

Eduunin ytimessä on Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksien hallinta, joka perustuu sähköpostiosoitteen käyttöön henkilön identiteettinä.

Eduunia kehitetään CSC:n omistajien tarpeiden pohjalta tuomalla siihen uusia palveluja, sekä liittämällä organisaatioiden omia palveluja Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallinnan piiriin.

Eduuni-palveluja käytetään internetin välityksellä erilaisilla päätelaitteilla ja selaimilla. Palvelut tuotetaan mahdollisimman käyttöjärjestelmä-, selain- ja toimisto-ohjelmistoriippumattomasti. Eduuni-palvelut pyritään myös mahdollisuuksien mukaan tuottamaan kolmella kielellä: suomi, ruotsi ja englanti, käytettävien tuotteiden sallimissa rajoissa.

Kaikki Eduuni-palvelut sijaitsevat CSC:n datakeskuksessa Suomessa.

Miten saan Eduunin käyttöön omalle organisaatiolle, verkostolle, hankkeelle tai tiimille?