Eduuni-workspaces sisältää Microsoft SharePoint -työtiloja organisaatioiden, verkostojen, hankkeiden ja tiimien käyttöön. Palvelussa on käytössä myös Office Online Server ja OneDrive for Business -toiminnallisuudet.

Työtila on selaimella käytettävä sivusto internetissä, joka voi sisältää asiakirjoja, kuvia, videoita, tehtävälistoja, keskustelupalstoja, kalentereita, wiki- tai blogisivuja jne. Työtila on tarkoitettu työryhmän, hankkeen, projektin, verkoston tms. aineistojen valmistelua ja jakelua varten. Työtilan käyttöoikeudet voidaan määritellä täysin julkiseksi (anonymous access), kaikille kirjautuneille käyttäjille, organisaation jäsenille @domain, #ryhmille tai henkilöille. Työtilan sisällön omistus ja muut oikeudet säilyvät asiakkaalla. Työtila ei ole kuitenkaan virallinen sähköinen arkisto, vaan aineistojen rekisteröinnistä ja lopullisesta säilytyksestä tulee huolehtia asiakasorganisaation omien ohjeiden mukaisesti.

Eduuni-workspaces on toteutettu Microsoft SharePoint Server standard -tuotteella, jonka ominaisuudet ovat käytettävissä työtiloissa. Eduuni-workspaces sisältää myös OneDrive for Business ja Office Online Server -toiminnallisuudet. OneDrive koko on oletuksena rajoitettu 100 Mt per käyttäjä, mutta organisaatioasiakkailla on mahdollisuus nostaa rajaa henkilöstölleen.

Eduuni-pääkäyttäjät voivat vapaasti luoda työtiloja organisaation tarpeisiin ja antaa omistajan oikeudet esim. verkoston, hankkeen tai projektin vetäjälle tai työryhmän sihteerille. Työtilan omistaja voi antaa jäsenen oikeudet lisäämällä työsähköpostiosoitteita työtilan jäsenryhmään. Jäseneksi voidaan lisätä kenet tahansa.

Siirry Eduuni-workspaces palveluun