Asiakkaat

Eduunin asiakkaita voivat olla koulutuksen, tieteen ja kulttuurin kohdealueella toimivat organisaatiot tai verkostot. Organisaatio- ja verkostoasiakkaiden erona on tuki- ja hallintamalli, sekä hinnoittelu. Eduuni-palvelujen hankinnassa sovelletaan omakustannushinnoittelua ja in-house -periaatetta.

Organisaatiot

Organisaatioasiakkaana voi olla esim. organisaatio, laitos, osasto, yksikkö tms. Organisaatioasiakkaat käyttävät Eduuni-palveluja SaaS-tyyppisesti. Organisaatioasiakkaat hallinnoivat omistamiaan sivustoja (Eduuni-wiki ja Eduuni-työtilat) itse ja nimeävät tähän tehtävään Eduuni-pääkäyttäjiä organisaatiostaan. Pääkäyttäjät saavat pääkäyttäjäkoulutuksen jälkeen oikeuden luoda ja hallinnoida sivustoja vapaasti tarpeidensa mukaisesti. Pääkäyttäjillä on myös koordinointivastuu sivustojen käytöstä.

Verkostot, hankkeet, työryhmät jne.

Verkostoasiakkaana voi olla esim. verkosto, hanke, projekti, työryhmä tms. Verkostoasiakas vastaa sivustojen sisällöstä, mutta Eduuni vastaa sivustojen luomisesta, auttaa tarvittavien toiminnallisuuksien rakentamisessa, sekä antaa tukea verkoston omistajille. Verkostoasiakkuuteen sisältyy siis Eduuni-pääkäyttäjäpalvelu.

Lisää tietoa:

Miten pääsen Eduunin asiakkaaksi?

Voit liittyä Eduunin asiakkaaksi täyttämällä ao. asiakastietolomakkeen

Asiakkuuslomake

Täyttämällä ja tallentamalla lomakkeen hyväksyt Yleiset sopimusehdot.

Pääset katselemaan asiakastietojasi tästä.

Me olemme jo Eduunissa:

okm-logo    csc-logo   cimo-logo   tkt-logo aka-logo  hy-logo   mv-logo  fucio-logo    ka-logo  att_logo  samk-logo  raketti-logo  oph-logo  kity_logo   logo  bencheit-logo aapa-logo hanken-logooppijanpalvelut_logo   aalto_logo  kka-logo    hy_sap_hr_logo  turun_yliopisto_logo_rgb  luckirjastologo  haka_logo saimia-logokansallinen_oranssi_logouta-logofuas-logo bbmri_logo   oha_forum_logo    laurea_amk  kamk_logoUntitled-17hamk_logo   arcada-logo  kotus3lapinamk_rgb_lomakekokooulunyliopisto_logo_fin_rgb10  amkit-logo   yho_logo   aa_logo_basic_cmyk-768x797